Vizitoni Sheshin e Tempullit të Romës në Itali

Ejani dhe shijoni kopshtet e mirëmbajtura, veprat e bukura artistike dhe ndjenjën e paqes që përshkojnë terrenin e Tempullit. Admironi veprat artistike unike në Qendrën e Vizitorëve dhe takoni vullnetarët tanë miqësorë. Familjet dhe individët e të gjitha moshave janë të mirëpritur.

Qendra e Vizitorëve

Ekspozita e fotografisë së motrave në Sion

Motrat në Sion është një ekspozitë fotografie falas e hapur për njerëz të të gjitha besimeve dhe moshave çdo ditë, nga 4 deri në 31 mars, nga ora 9:00 deri në 21:00, në Qendrën e Vizitorëve të Tempullit të Romës. Shfaqjet do të përqendrohen në mënyrën se si motra dhe besimi e kanë kthyer trashëgiminë e pasur kulturore të Romës në komunitetin që vazhdon ta gëzojë sot.

Ngjarjet në Tempullin e Romës

16,565,036+

Anëtarë të Kishës në Botë

27,486

Anëtarë në Itali

95

Bashkësi

1

Tempull
Qendra e Vizitorëve

Mirë se Vini në Qendrën e Vizitorëve të Tempullit të Romës!

Ne ju ftojmë të bëni vizitë me familjen dhe miqtë tuaj dhe të shijoni një përvojë si ta drejtoni vetë, të përqendruar te Krishti, që është informuese, frymëzuese, tërheqëse dhe argëtuese! Ju mund të zbuloni dhe eksploroni sipas zgjedhjes suaj prej shumë aktiviteteve ndërvepruese.

Biblioteka e Programit FamilySearch

Biblioteka e Historisë Familjare

Biblioteka e Historisë Familjare është një strukturë ku të gjithë mund të vijnë dhe të mësojnë më shumë rreth historisë së tyre familjare dhe të përjetojnë gëzim ndërsa e zbulojnë, mbledhin dhe lidhin familjen e tyre - të kaluarën, të tashmen dhe të ardhmen.

Specialistë kërkimorë me përvojë janë gjithmonë në dispozicion falas në atë vend që t’ju ofrojnë një përvojë vetjake për t’ju ndihmuar t’i zbuloni paraardhësit tuaj dhe ta zmadhoni pemën tuaj familjare.

Frymëzim e Lajme

Mësoni më shumë rreth ngjarjeve të fundit dhe lexoni artikuj që kanë të bëjnë me kompleksin e Tempullit.

Tempulli i Romës në Itali

Tempulli i Romës ishte tempulli i parë i ndërtuar në Itali dhe u shpall në vitin 2008. Në terrenin e tempullit ndodhet një park i bukur me pemë ulliri si edhe pellgje pasqyrues.

Vizitorë nga e gjithë bota kanë ardhur në këtë vend të shenjtë për bukurinë dhe rëndësinë e tij fetare. Anëtarët e Kishës praktikojnë ceremoni të shenjta fetare brenda tempullit për t’u afruar me Perëndinë, ndërsa shumë turistë kënaqen duke vizituar mjediset e tempullit dhe Qendrën e Vizitorëve. Ka diçka për të gjithë në Tempullin e Romës.

Shqip