Ju Lutemi, Shijojeni Vizitën Tuaj

Vendi i Tempullit në Romë Itali, kompleksi i parë dhe i vetëm i tempullit të Kishës së Jezu Krishtit të Shenjtorëve të Ditëve të Mëvonshme në Itali, përmban art të bukur, arkitekturë mahnitëse dhe kopshte të mrekullueshme për njerëzit e të gjitha moshave, prejardhjeve dhe besimeve. Faqja është një mjedis miqësor për familjen, ku të gjithë mund të mësojnë më shumë rreth Jezu Krishtit dhe të shijojnë ndjenjën paqësore të terreneve të shenjta. Nuk kërkohet rezervim ose rezervim i avancuar dhe portat janë të hapura çdo ditë nga ora 9:00 deri në 21:00.

.

Ejani dhe Vizitoni Terrenin e Bukur të Tempullit të Romës dhe Eksploroni Qendrën e Vizitorëve!

Bëni një Vizitë Turistike

Ecni në Terrenin e Tempullit

 

Terreni i Tempullit të Romës është një vend i shenjtë. Shpresojmë që do ta shijoni kohën tuaj këtu teksa gjeni një vend të qetë për të medituar, ose ndërsa flisni dhe qeshni me miqtë apo familjen. Ne kërkojmë që ky terren të trajtohet me dashamirësi dhe respekt.

Eksploroni Kopshtet

Kopshtet e Tempullit të Romës përmbajnë 15 akra peizazhesh mahnitëse me pemë ulliri, pisha karakteristike romane dhe një rrjedhë uji që e lidh Tempullin me Qendrën e Vizitorëve. Ejani dhe gjeni një vend të qetë për të pushuar, për të medituar dhe për të kaluar kohë me familjen dhe miqtë.

Fotografi

Arkitektura mahnitëse, kopshtet e bukura, perëndimet e mrekullueshme të diellit dhe një rrjedhë uji e bëjnë territorin e Tempullit të Romës në Itali vendin e përsosur për fotografi. Fotografët janë të mirëpritur të përdorin terrenin për seanca fotografimi dhe nuk kërkohet asnjë tarifë për hyrjen/fotografitë.

Programoni një Vizitë Turistike Falas

Mos ngurroni të vini dhe të shëtisni vetë përreth. Por ju lutemi ta dini gjithashtu se ne do të donim t’ju ndihmonim të shijoni një vizitë personalisht të udhërrëfyer nga një prej vullnetarëve tanë miqësorë, ose rezervoni një vizitë turistike nëpërmjet internetit për të mësuar disa njohuri rreth veprave të bukura artistike të paraqitura në Qendrën e Vizitorëve, qëllimit të tempujve dhe për të gjetur përgjigje për çfarëdo pyetje. Nuk kërkohet programim paraprak për vizitorët që vijnë personalisht.