Ndryshimi i Fuqishëm i Zemrës: speranza nel sentiero

Po ngarkohet Veprimtari
  • Kjo veprimtari ka kaluar.

Ndryshimi i Fuqishëm i Zemrës: speranza nel sentiero

0 Komentoni
1124 Pamje

Një transmetim i paharrueshëm shpirtëror në Facebook dhe Youtube më 24 qershor 2022 në orën 19:00, me histori dhe dëshmi të një ndryshimi të madh të zemrës dhe muzikës lartësuese.

Gjatë kësaj ngjarjeje, ne duam t'ju ftojmë të meditoni dhe të reflektoni mbi atë që mund t'ju bëjë të keni një ndryshim të fuqishëm në zemër dhe kthim në besim te Krishti dhe të shqyrtoni mënyrat se si mund të vazhdoni të ushqeni zemrën tuaj të ndryshuar. Ne e dimë se duke u bashkuar dhe duke parë këtë transmetim së bashku me ne, ju do të ndjeni se shpirti dëshmon për vërtetësinë e ungjillit të rivendosur dhe dëshmia juaj personale do të ripohohet.

You can reserve tickets to watch this event live at the Visitors’ Center.

Lidhja në Facebook: https://www.facebook.com/events/3191373214441437/?ref=newsfeed
Linku në Youtube: https://youtu.be/u6p2_Yl1SmE

Hollësi

Datë:
Qershor 24
Kohë:
19:00 - 20:00 CEST
Kategoritë Veprimtari:
,
Veprimtari Etiketat:
, , , ,
Sajt:
https://youtu.be/u6p2_Yl1SmE

Organizator

Centro di Formazione per la Didattica all'Emergenza
Shiko faqen e internetit Organizator

Vendi ku mban

Chiesa di Gesù Cristo dei Santi degli Ultimi Giorni
Via di Settebagni, 354
Roma, Roma 00139 Italia
+ Harta e Google
Telefon:
+39 0694805050
Shqip