Pianist playing a piece on a grand piano at a concert, seen from the side.

Qendra e Vizitorëve të Tempullit të Romës ka kënaqësinë të prezantojë, të shtunën, 26 shkurt në orën 19.00, një ngjarje muzikore të frymëzuar nga tema e dashurisë së përjetshme.

Kur mendojmë për këtë ndjenjë të thellë të shpirtit, e cila ka frymëzuar poetë dhe artistë të të gjitha kohërave, nuk mund të mos mendojmë për dashurinë e madhe dhe të pamatshme që Ati Qiellor dhe Biri i Tij Jezu Krishti kanë për secilin prej nesh, fëmijët e Tij, sepse ata na kanë dashur së pari.

Pjesët muzikore të zgjedhura janë një mesazh për përjetësinë e dashurisë që kapërcen lidhjet e vdekjes. Falë Shpëtimtarit tonë Jezu Krisht dhe besëlidhjeve të Ungjillit të tij, familjet mund të bashkohen në një lidhje të përjetshme dashurie dhe lumturie.

Të gjithë janë të mirëpritur

Hyrja dhe parkimi falas.

Kërkohet leje e përmirësuar e gjelbër dhe maskë FFP2.