Tempulli i Romës në Itali

Qëllimi kryesor i tempullit është të sigurojë ordinanca dhe bekime për anëtarët në Itali. Tempulli i Romës në Itali konsiderohet një shtëpi e njëmendtë e Zotit nga anëtarët e Kishës së Jezu Krishtit të Shenjtorëve të Ditëve të Mëvonshme.

0
12885

Kopshtet Botanike dhe Rrjedha e Ujit

Do të ndieni paqe ndërsa shëtisni përgjatë rruginave për të përjetuar aromën e mijëra luleve dhe për të dëgjuar fëshfërimën e ujit të rrjedhës që shkon nga pellgu në pellg.

0
5535

Streha për Frekuentuesit

Streha për frekuentuesit është në dispozicion për anëtarët e Kishës së Jezu Krishtit të Shenjtorëve të Ditëve të Mëvonshme që udhëtojnë në distanca të gjata për të…

0
10523