Muzika live me grupin e ansamblit “Sabina”

Po ngarkohet Veprimtari

Muzika live me grupin e ansamblit “Sabina”

0 Komentoni
240 Pamje

Koncert live me familjet e muzikantëve Scarola dhe Corvasce, nën siglën e gëzimit të kthimit në shtëpinë e Zotit.

Grupi interpreton këngë dhe melodi klasike që ngjallin, pas pelegrinazhit, kthimin e ëmbël në shtëpi.

 

Hollësi

Datë:
Tetor 3
Kohë:
6:00 pasdite - 19:00 CEST
Kategoria Veprimtari:

Organizator

Centro Visitatori del Tempio di Roma
Telefon:
+39 0694805138
Email:
centrovisitatori@chiesadigesucristo.it

Vendi ku mban

Centro Visitatori del Tempio di Roma
via di Settebagni n. 354-380
Roma, Roma 00139 Italia
+ Harta e Google
Telefon:
0694805138
Shqip