Koncert Ndërfetar i Muzikës së Shenjtë

Po ngarkohet Veprimtari
  • Kjo veprimtari ka kaluar.

Koncert Ndërfetar i Muzikës së Shenjtë

0 Komentoni
982 Pamje

KORI NDËRFETAR në Qendrën e Vizitorëve të Tempullit të Romës të mërkurën, 15 qershor në orën 19:00

Një koncert i muzikës së shenjtë do të mbahet në Qendrën e Vizitorëve të Tempullit të Romës, Via di Settebagni 354, të mërkurën, më 15 qershor, në orën 19.00. Italia. Është një kor i përbërë nga 31 artistë profesionistë të besimeve të ndryshme fetare, qëllimi i të cilit është të ofrojë pjesë muzikore të frymëzuara nga paqja, shpresa dhe lëvdata për një audiencë të gjerë. Interpretuesit me përvojë ndërkombëtare përfshijnë Randy Wellbaum, drejtor kori dhe Kevin Olsen, pianist dhe pedagog në Universitetin Shtetëror të Utah.
Hyrja dhe parkimi falas.

 

Hollësi

Datë:
Qershor 15
Kohë:
19:00 - 20:00 CEST
Kategoria Veprimtari:
Sajt:
tempiodiroma.org

Organizator

Centro Visitatori del Tempio di Roma
Telefon:
+39 0694805138
Email:
centrovisitatori@chiesadigesucristo.it

Vendi ku mban

Centro Visitatori del Tempio di Roma
via di Settebagni n. 354-380
Roma, Roma 00139 Italia
+ Harta e Google
Telefon:
0694805138
Shqip