Konferenca e Përgjithshme

Po ngarkohet Veprimtari
  • Ky veprimtari ka kaluar.

Konferenca e Përgjithshme

0 Komentoni
262 Pamje

General Conference, a biannual broadcast centered on Jesus Christ and His gospel, is an incredible opportunity to listen to God’s words through living prophets and apostles. Feel the Savior’s love for you with edifying music and inspired messages from leaders of The Church of Jesus Christ of Latter-day Saints.

Të gjithë janë të mirëpritur. Ftojmë të gjithë nga të gjitha besimet, besimet dhe prejardhjet dhe nga kudo në botë të shikojnë, dëgjojnë dhe marrin pjesë.

There will be five sessions on Saturday, April 6th, and Sunday, April 7th, as follows:

Saturday, April 6th

Morning Session: 10:00 AM (Mountain Standard Time)

Afternoon Session: 2:00 PM (Mountain Standard Time)

Evening Session: 6:00 PM (Mountain Standard Time)

Sunday, April 7th

Morning Session: 10:00 AM (Mountain Standard Time)

Afternoon Session: 2:00 PM (Mountain Standard Time)

Please, select the button below to learn more.

Hollësi

Fillim:
Prill 6
Përfundim:
Prill 7
Kategoria Veprimtari:

Vendi ku mbahet

ChurchOfJesusChrist.org
Online
View Vendi ku mbahet Website

Organizator

Chiesa di Gesù Cristo dei Santi degli Ultimi Giorni
Shiko faqen e internetit Organizator
Shqip