Koncerti i Korit Alumni të BYU

Po ngarkohet Veprimtari
  • Ky veprimtari ka kaluar.

Koncerti i Korit Alumni të BYU

0 Komentoni
450 Pamje

Ejani në Qendrën e Vizitorëve të Tempullit të Romës në Itali për të dëgjuar këtë kor që udhëton nga Juta, Shtetet e Bashkuara. Ky grup i mrekullueshëm udhëhiqet nga Dr. Andrew Crane dhe Dr. Brent Wells. Koncerti do të mbahet të premten, më 14 qershor në orën 19:00.

Hyrja dhe parkimi janë falas dhe të gjithë janë të mirëpritur. Ju lutemi sillni miqtë dhe familjen tuaj për këtë performancë argëtuese dhe frymëzuese!

 

Hollësi

Datë:
Qershor 14
Kohë:
19:00 - 20:00 CEST
Kategoria Veprimtari:

Organizator

Centro Visitatori del Tempio di Roma
Telefoni
+39 0694805138
Email
centrovisitatori@chiesadigesucristo.it

Vendi ku mbahet

Centro Visitatori del Tempio di Roma
via di Settebagni n. 354-380
Roma, Roma 00139 Italia
+ Harta e Google
Telefoni
0694805138
Shqip