Na Kontaktoni

Kompleksin e Tempullit të Romës e ka në pronësi Kisha e Jezu Krishtit e Shenjtorëve të Ditëve të Mëvonshme dhe ai vihet në funksionim prej saj. Këto ndërtesa shërbejnë për qëllime të ndryshme për adhurim, edukim dhe për t’i ndihmuar të tjerët që të vijnë më pranë njëri-tjetrit dhe Krishtit. Ju lutemi, mos ngurroni të viheni në kontakt me personelin në cilindo prej godinave tona për të marrë më shumë informacion.

Tempulli i Romës

Tempulli i Romës në Itali është pika kulmore e territorit, ku anëtarët e Kishës së Jezu Krishtit të Shenjtorëve të Ditëve të Mëvonshme kryejnë ceremoni të shenjta, mësojnë dhe afrohen më shumë me Perëndinë. Ndërsa vizitorët dhe turistët mund të ecin nëpër terren dhe të eksplorojnë Qendrën e Vizitorëve, vetëm anëtarët që marrin pjesë në këto ceremoni mund të hyjnë në tempull.

Për më shumë informacion klikoni këtu.

Tempulli i Romës

 Via di Settebagni 376 Roma, RM, Italia

 (39) 06-9480-5050

Oraret e Ordinancave dhe Informacioni për Frekuentuesit

 

Qendra e Vizitorëve

 

Qendra e Vizitorëve ofron vizita turistike falas të udhëhequra nga misionarë që janë udhërrëfyes të dobishëm. Ata janë vullnetarë që vijnë nga e gjithë bota për t'ju shërbyer juve dhe njerëzve tuaj të dashur. Këta misionarë janë udhërrëfyes ekspertë që do t'ju ndihmojnë të keni një përvojë të personalizuar dhe unike.

Për më shumë informacion klikoni këtu.

Qendra e Vizitorëve e Tempullit të Romës

 Via di Settebagni 354 Roma, RM, Italia

(39) 06-9480-5138 

TempiodiRoma.org

e hënë - e diel: 9:00 - 21:00

Parkim Falas. Nuk kërkohet tarifë hyrjeje ose bileta.

Biblioteka e Programit FamilySearch

Biblioteka e programit FamilySearch në Tempullin e Romës tërheq vizitorë nga e gjithë bota që vijnë për të gjetur informacione për paraardhësit e tyre. Qendra ofron të drejtë hyrjeje falas në të dhënat gjenealogjike për miliarda paraardhës të vdekur nga e gjithë bota. Biblioteka e programit FamilySearch në Romë është një burim falas i komunitetit dhe të gjithë janë të mirëpritur të vijnë dhe ta përdorin atë.

Qendra e Kërkimit të Familjes në Romë

 Via di Settebagni 354, Roma, Italia

(069) 480-5079

e martë, e enjte, e premte:

9:30 - 12:30 dhe 15:30 - 19:00

e shtunë: 9:30 - 12:30

Tualete të pastra dhe parkim falas.

Streha për Frekuentuesit

Strehimi për frekuentuesit është në dispozicion për anëtarët e Kishës së Jezu Krishtit të Shenjtorëve të Ditëve të Mëvonshme që udhëtojnë në distanca të gjata për të adhuruar në Tempull.

Anëtarët e Kishës që dëshirojnë të kontaktojnë Strehimin ose Qendrën e Shpërndarjes së Mbrojtësve mund të përdorin informacionin e kontaktit për tempullin siç është renditur.

Streha për Frekuentuesit

 Via di Settebagni 376 Roma, RM, Italia

+39-06-9480-5145