Kush jam unë?

  A ju pëlqeu video? A keni ndonjë pyetje për ne? Dëshironi të dini më shumë?

  Na dërgoni një mesazh WhatsApp në +39 349 195 5006 (thjesht zgjidhni ikonën më poshtë) dhe zgjidhni ikonën e botës për të vizituar faqen tonë.

  Mësoni një gjuhë

  Ofrojmë kurse falas të gjuhës angleze në qytete të ndryshme të Italisë. Na dërgoni një mesazh për të ditur ditët, oraret dhe adresat:

  +39 349 195 5006.

  Më shumë klasa falas

  Recupero dalla Dipendenza

  Vizitoni këtë faqe për të gjetur ndihmë me vështirësitë.

  Regjistrohu për një nga kurset tona falas të shërimit të varësisë duke na dërguar mesazhe në adresën +39 392 497 6967 ose duke zgjedhur butonin më poshtë.

  Shërbimet e Kishës të së Dielës

  Chiesa

  Ejani në kishë me ne dhe ndjeni paqen që vjen nga Shpëtimtari, Jezu Krishti. Gjeni një kishë pranë jush:

  Shqip