Tempulli i Romës në Itali

Qëllimi kryesor i tempullit është të sigurojë ordinanca dhe bekime për anëtarët në Itali. Tempulli i Romës në Itali konsiderohet një shtëpi e vërtetë e Zotit nga anëtarët e Kishës së Jezu Krishtit të Shenjtorëve të Ditëve të Mëvonshme.

0
20589

Kopshtet Botanike dhe Rrjedha e Ujit

Do të ndieni paqe ndërsa shëtisni përgjatë rruginave për të përjetuar aromën e mijëra luleve dhe për të dëgjuar fëshfërimën e ujit të rrjedhës që shkon nga pellgu në pellg.

0
7776
Church building at the Rome Italy Temple.

Streha për Frekuentuesit

Strehimi mbrojtës është i disponueshëm për anëtarët e Kishës së Jezu Krishtit të Shenjtorëve të Ditëve të Mëvonshme që udhëtojnë distanca të gjata për të adhuruar në tempull.

0
21975